U božićnom darivanju posljednjih godina volimo davati prednost hrvatskom dizajnu i pokloniti nešto s mišlju, pažnjom i ljubavlju, što nosi potpis domaće proizvodnje. Zato su nam za oko kao idealan božićni poklon zapeli ovi prigodni božićni podmetači koje ručno izrađuje domaći kreativni pogon Kat’s Clay Studio. O ovom brendu pisali smo vam u kolovozu, kada su nas osvojila njegove šalice za čaj i kavu s motivom naranče. 

Kat’s Clay Studio je indie studio keramike koji ručno kreira keramičke proizvode za svakodnevnu upotrebu i njima poziva da svaki svoj dan učinite barem malo posebnijim. Njegov najveći prodajni hit su šarmantne keramičke šalice ukrašene narančom, koje nastaju na otoku Krku, a sada su tu i ovi ljupki podmetači/tanjurići kojima predviđamo podjednaku popularnost. Mogu vam poslužiti kao podmetači za šalicu ili u njima možete poslužiti božićne keksiće, a u svakom slučaju bit će sladak poklon u čizmici ili pod božićnom jelkom.

Ako želite naručiti svoj podmetač ili općenito pratiti rad ovog studija s otoka Krka i novitete koje donosi, Kat’s Clay Studio popratite na Facebooku i Instagramu.

Foto: Kat’s Clay Studio