Kat’s Clay Studio je indie studio keramike koji ručno kreira keramičke proizvode za svakodnevnu upotrebu i njima poziva da svaki svoj dan učinite barem malo posebnijim. Njegov najveći prodajni hit su šarmantne keramičke šalice ukrašene narančom, koje nastaju na otoku Krku.

Ako volite kupovati lokalno, od malih proizvođača koji svoje proizvode izrađuju ručno uz mnogo truda i ljubavi, pravo je vrijeme da upoznate Katicu Orlovčić i njen Kat’s Clay Studio koji se smjestio u mjestu Kras na otoku Krku. Upravo u njemu nastaje njena čarolija s keramikom, i to u malim serijama koje su samim time još vrijednije. Važno je naglasiti da je izrada šalica (kao i ostalih keramičkih predmeta) dugotrajan proces, koji traje danima, pa čak i tjednima, i svaki predmet kroz njene ruke prođe dvadesetak puta prije nego bude spreman za pečenje.

Ručna izrada omogućuje to da baš svaki komad bude potpuni unikat, a kada je riječ o Kat’s Clay keramici, apsolutni bestseller su ljupke keramičke šalice oslikane motivom naranče, koje su postale prepoznatljiv dizajn ovog studija. Jako brzo se rasprodaju, pa tako i svaka objava o njima na društvenim mrežama izazove veliki interes kupaca, a nove zalihe – u svom tempu – redovito dolaze kako bi zadovoljile potražnju. Cijena jedne šalice je 170 kuna i ima zapremninu od 3dl. Zatim se pakira u podjednako šarmantnu ambalažu i cijeli paket na adresu kupca dolazi posebno pripremljen i opremljen s mnogo pozornosti i ljubavi.

Ako želite naručiti svoju šalicu ili općenito pratiti rad ovog studija s otoka Krka i novitete koje donosi, Kat’s Clay Studio popratite na Facebooku i Instagramu.

Foto: Kat’s Clay Studio