Na adresi Langov trg 6, u samom središtu Zagreba, u rodnoj kući Augusta Šenoe smjestio se restoran O’brok i tako se upisao na gastronomsku kartu grada ponudivši mu baš ono što mu je nedostajalo.
Osim predivnog, umjerenog i otmjenog interijera, kojim dominira drvo, crni akcenti te fotografije starog Zagreba, restoran O’brok itekako se ima čime istaknuti. Naime, sve što se u njemu poslužuje izvorni je domaći proizvod. Od mesa koje dolazi s OPG-a iz Like, crne slavonske svinje, pa sve do autohtonih domaćih sorti vina poput plavca malog ili dingača. Chef restorana, Krunoslav Majcen, koji je svoje dvadesetogodišnje iskustvo stekao u brojnim etabliranim restoranima poput onoga u hotelu Esplanade, svake zore po sve potrebne sastojke za pripremu jela odlazi na obližnji Dolac. Uz meso vrhunske kvalitete, posebno ističe ručno rađene štrukle. Kako nam kažu u O’broku, ovdje se sve priprema tradicionalno, ručno, od domaćeg kruha preko raznih savijača i njoki, pa sve do rezanaca za juhu. Osim toga, s ponosom ističu i izbor slastica koje su u potpunosti lišene aditiva. Izgledom ozbiljno konkuriraju onima u najpoznatijim slastičarnicama svijeta, dok su sastavom i okusom ravni onima starih baka. Restoran O’brok uskoro će dobiti i svoju ekstenziju, otmjeni wine bar za opuštanje prije ili pak poslije obroka.