Uzbudljive nam vijesti stižu iz Nacionalnog parka Krka, gdje će od 24. do 31. siječnja biti organiziran niz fantastičnih događanja povodom proslave rođendana parka. Ono što će zasigurno privući pažnju posjetitelja jest besplatan ulaz u park, koji će biti moguć od danas.

Tijekom cijelog tjedna, od 24. do 31. siječnja 2024., posjetitelji će također moći besplatno posjetiti Eko kampus “Krka” u Puljanima i Roški slap. Uz spektakularan prirodni ambijent, očekuje ih i bogat program aktivnosti.

Fokus ovog nezaboravnog tjedna bit će na edukaciji posjetitelja kroz organizirane besplatne radionice koje će se održavati svakoga dana od 11 do 13 sati u Eko kampusu “Krka” u Puljanima. Stručnjaci iz Javne ustanove “Nacionalni park Krka” vodit će radionice s temama očuvanja okoliša, razvrstavanja otpada, te mogućnosti ponovne uporabe i recikliranja. Posjetitelji će imati priliku sudjelovati u izradi ukrasnih predmeta od recikliranih materijala, čime će dodatno obogatiti svoje iskustvo.

Ova proslava rođendana Nacionalnog parka “Krka” predstavlja ne samo priliku za edukaciju o važnosti očuvanja prirode, već i jedinstvenu priliku za uživanje u ljepotama prirodnog blaga parka i druženje s lokalnom zajednicom. 

Radionice kreću već danas, a njihov raspored čekirajte na službenim stranicama.