Kreativne radionice idealan su bijeg od stvarnosti, način opuštanje te učenja nekih novih vještina. Bilo da ste potpuni početnik ili već nosite neko predznanje, kreativna druženja vas uvijek mogu pomaknuti prema naprijed.

U Zagrebu se nedavno otvorila nova lokacija jednostavnog imena Tomićeva kreativni studio. Na adresi Josipa Eugena Tomića 9, zavučen u lijepu zagrebačku hladovinu, ovaj studio nudi različite kreativne radionice kao način druženja i učenja. Studio se rodio kao ideja i suradnja između umjetnice i dizajnerice interijera koje su željele polaznicima pružiti ugodno opušteno iskustvo stvaranja u zanimljivom okruženju. Na rasporedu su radionice keramike i gline, a nova radionica dodana popisu je i makrame. Također, u ponudi je i teambuilding druženje u sklopu kojeg se može organizirati tematska radionica, na lokaciji samog studija ili prema želji van studija.

Iz ove vam male kreativne oaze pripremaju svašta, a ako ste zainteresirani slobodno im se javite putem FB stranice Tomićeva kreativni studio.

 

Foto: Unsplash