Svima nam je i predobro poznato da lice s vremenom gubi volumen i postaje estetski neuravnoteženo. Iz tog razloga važno je da u naše omiljene skincare rituale uključimo beauty alate i proizvode koji će učinkovito i pravovremeno djelovati na tonus kože. Evo nekoliko novih proizvoda uz koje lakše možemo zadržati oštre konture lica!

 

Maska s učinkom liftinga

Inspiriran medicinsko-estetskom tehnikom liftinga, Biologique Recherche je razvio sheet masku Platysma. Natopljena formulom s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka za podizanje i učvršćivanje kože, djeluje tako da volumen lica postaje skladan, a konture redefinirane. Obogaćena peptidima slatke bijele lupine, ekstraktom smilja i morskim egzopolisaharidom, djeluje protiv gravitacijske sile za bolje strukturirano i funkcionalno očuvanje kožnog tkiva. Zahvaljujući rastezljivosti tkanine i svom univerzalnom obliku, Platysma se prilagođava svakom licu i omogućuje savršeno prijanjanje uz područje ispod brade. Maska se drži 20 minuta na željenom području, nakon čega je trenutačno vidljiv učinak zatezanja i jačanja tonusa. Must-try za sve koji žele djelovati na učvršćivanje lica!

Rolanjem do oštrih kontura

Real Techniques je beauty brend najpoznatiji po svojim make-up čestkicama i spužvicama, a nedavno je predstavio i Skinimalist liniju alata za njegu kože. Jedan od proizvoda iz nove kolekcije koji nam je zapeo za oko je Cryo Scuplt Facial Roller od nehrđajućeg čelika. Roleri i gua sha masažni kameni za lice već su neko vrijeme popularni, a sada stiže još jedan alat iz te kategorije kojeg želimo u kolekciji. Cryo Scuplt Facial Roller pomaže kod opuštanja mišića, stimulacije lica i elastičnosti kože. Koristi se nakon uobičajene skincare rutine kako bi se izbjeglo grubo povlačenje kože, a opuštajuća masaža osigurava rezultat u obliku svježe i glowy kože. Ovaj proizvod ima dvije strane. Dok se veliki roler treba koristiti u potezima preko cijelog lica i to prema gore i prema van, mali je namijenjen za masažu okoloočnog područja. Ovaj praktični beauty alat u nekoliko poteza naglašava crte lica, a najbolji rezultat daje kada se koristi svakodnevno. Kako bi učinak bio još bolji, savjetujemo roler držati u hladnjaku jer hladnoća pomaže kod rješavanja puffy izgleda!

 

Foto: Gareth Cattermole/ Getty Images/ Giphy/ PR