Ovog je vikenda Netflix održao svoje prvo livestream događanje i otkrio nam pregršt novih trailera i interesantnih detalja o hit-naslovima, koje s nestrpljenjem iščekujemo.

Pod nazivom TUDUM, prepoznatljivom zvuku koji čujemo pri startanju streaming servisa, Netflix je još početkom ove godine najavio svoj prvi globalni event – trosatno virtualno događanje za fanove, u kojem su na interaktivan način podijelili niz ekskluzivnih vijesti, ali i ugostili brojna poznata lica iz svojih hit-naslova.

Otkriveni su detalji za više od 70 serija i 28 filmova, što je uključivalo novitete o raznim hit-naslovima – od Stranger Things, Bridgertona do Ozarka. Krećemo redom, s pregledom najvažnijih vijesti koje je Netflix ovog vikenda podijelio s fanovima.

Novi trailer filma “Red Notice”

Na samom početku eventa, otkriven je novi trailer iščekivanog filmskog naslova “Red Notice”, u kojem glume Ryan Reynolds, Gal Gadot i Dwayne Johnson. Za očekivati je, film je prepun scena eksplozija i akcije, a novi clip donosi nam scenu tučnjave između tri glavna lika. Film nam stiže 12. studenog.

Još jedan teaser serije “Stranger Things”

Četvrta sezona hit-serija “Stranger Things” stiže nam tijekom 2022. godine, a Netflix je ovom prilikom otkrio nekoliko novih scena i smjestio radnju serije na novu lokaciju – Creel House, koju iz još nepoznatih nam razloga istražuju omiljeni nam (i odrasli) tinejdžeri.

Otkriven trailer nove sezone serije “Ozark”

Kako je ranije već potvrđeno, obitelj Bryde vraća se na naše ekrane, u obliku četvrte sezone popularne kriminalističke serije “Ozark”. Bit će to ujedno i posljednja sezona ovog naslova, a do sada je otkriveno kako će imati ukupno 14 epizoda, podijeljenih u dva dijela, koji nam stižu tijekom 2022. godine. Tijekom TUDUM eventa, premijerno je otkriven i kratki trailer, koji nam donosi prvi pogled na novu sezonu.

Potvrđena četvrta sezona za “Sex Education”

Ukoliko ste već obavili bindžanje netom objavljene treće sezone ove hit-serije, odlična je vijest da je Netflix potvrdio kako ćemo gledati i nastavak. Kratkim trailerom, četvrta sezona je i službeno potvrđena.

Prvi detalji nove sezone za “Bridgerton”

Konačno smo dočekali prvi uvid u drugu sezonu serije “Bridgerton”, jednog od Netflixovih najjačih hit-naslova do sada, koji nas je prošle godine odveo u 19. stoljeće i prestižni život londonske aristokracije. Novi trailer donosi nam razgovor između likova Sir Anthonyja i dame koju igra Simone Ashley, koju prepoznajemo iz “Sex Education” serije. Nova sezona stiže nam sljedeće godine.

Prvi pogled na “Money Heist” nastavak

Polovica pete po redu, a ujedno i posljednje, sezone hit-serije “Money Heist”, ostavila nas je u napetom iščekivanju – znamo da nove epizode stižu 3. prosinca, a Netflix je tijekom TUDUM-a premijerno objavio ekskluzivni clip i nastavak priče.

Vraća se “Tiger King”

Netflix je nedavno i službeno potvrdio nastavak naslova koji je obilježio pandemijsko razdoblje, a na Tudum eventu smo saznali i kada nam stiže; “Tiger King 2” gledat ćemo od 17. studenog ove godine.

Otkriveno kada nam stiže nova sezona “The Crown”

Hit-serija o životu britanske kraljice Elizabete II., ali i čitave kraljevske obitelji, jedan je od vodećih naslova Netflixove produkcije. Peta po redu sezona je u nastajanju te se postepeno otkrivaju njeni detalji. Nakon što su Claire Foy i Olivia Colman utjelovile lik kraljice Elizabete II., u novoj sezoni glavnu ulogu preuzima Imelda Staunton. Upravo se ona javila gledateljima tijekom TUDUM eventa, i to iz okruženja seta serije te najavila kako nova sezona stiže u studenom 2022.!

Uskoro nam stiže druga sezona serije “Emily in Paris”

U prvoj sezoni serije pratili smo mladu Amerikanku koja zbog poslovne prilike seli u grad ljubavi, Pariz, te smo imali uvid u njenu užurbanu i uzbudljivu svakodnevicu, u kojoj pokušava pronaći ravnotežu između posla, odnosa s prijateljima i kolegama te ljubavnih avantura. Tijekom eventa, Netflix je premijerno otkrio kako nam druga sezone serije stiže do kraja godine – točnije, 22. prosinca.

Fotografija: imdb.com