Film je u scenariju i režiji Aline Brosh McKenna, koja stoji iza popularnog filma “Vrag nosi Pradu” i serije “Crazy Ex-Girlfriend”, a Reese i Ashton utjelovit će glavne likove

Pripremite se na ozbiljnu kemiju jer su Reese Witherspoon i Ashton Kutcher potvrdili da će zajedno glumiti u novom Netflixovom “rom-comu” prigodnog naziva “Your Place Or Mine”.

Oboje već imaju bogato iskustvo u romantičnim komedijama i često su njihovi filmovi popularni, usudit ćemo se reći, upravo zbog njihovog odličnog osjećaja za one-linere. Prema portalu Deadline, film će pratiti dvoje najboljih prijatelja koji žive dosta udaljeno jedno od drugoga te se odlučuju zamijeniti za svoje kuće na tjedan dana. Možda vam to zvuči kao neki drugi ikonski film, u kojem glume Kate Winslet, Jude Law…? 

Zasad više detalja nema, samo su Reese Witherspoon i Ashton Kutcher do sada potvrđeni kao članovi glumačke ekipe – što je nama, iskreno, sasvim dovoljno da ovome damo priliku. Oboje su poznati po pomnim biranjima uloga, a sumnjamo da moraju pristajati na loše filmove kako bi popunili kasicu prasicu. Uz to, u ovome su trenutku na visokoj ljestvici popularnosti, Ashton zbog dobrih ulaganja u razne tvrtke (pa čovjek je skoro otišao i s Jeffom Bezosom u svemir), a Reese se posljednjih godina etablirala kao odlična glumica i redateljica serija koje progovaraju o brojnim tabuima kad je riječ o ženskom iskustvu u braku, vezama…

Reese Witherspoon ovih je dana također punila stupce jer je Oscarom nagrađena glumica u procesu prodaje svoje medijske kuće Hello Sunshine, a riječ je o dogovoru vrijednom oko 900 milijuna američkih dolara. Time je zvijezda “Plavuše s Harvarda” zapečaćena kao jedna od najuspješnijih holivudskih poduzetnica. 

 

 

Foto: Alberto E. Rodriguez; Nicholas Hunt/Getty Images Entertainment via Getty Images