Ako je suditi po najavi ovog streaming giganta, bit će ovo uzbudljiva filmska godina, a velike filmske zvijezde stižu na naše male (ili velike) ekrane.

Netflix je jedna od kompanija koja definitivno bilježi rast u prošloj godini, u svakom smislu. Tako je svojoj vjernoj publici, koja otprilike broji oko 193 milijuna pretplatnika, obećao nove filmske naslove. I to svaki tjedan u 2021 objavljivat će novi film. Najavljeni program će se uglavnom sastojati od originalnih Netflixovih produkcija, a bit će tu nešto i kupljenih filmskih uradaka drugih kuća. Očekuje vas za svakog ponešto, od mjuzikla do akcije, romantične komedije pa sve do obiteljskih animiranih filmova.

Dwayne Johnson, Melissa McCarthy, Halle Berry, Jason Momoa, Amy Adams, Ryan Reynolds, Chris Hemsworth i Lin-Manuel Miranda samo su neka od slavnih lica koja su u sklopu najavnog promotivnog Netflixovog spota najavili projekte u kojima sudjeluju. Jedan od visokobudžetnih je film o pljački “Red Notice” te “Don’t Look Up” koji okuplja megazvijezde kao što su Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Ariana Grande, Timothee Chalamet, Kid Cudi i Meryl Streep koji se očekuje s nestrpljenjem. Pogledajte najavu filmova u nastavku.

Foto: Getty Images