Philip B Everyday Beautiful Dry šampon osvježava i obnavlja kosu sa sicilijanskim nerolijem, a tehnologija ovog suhog šampona omogućuje stvaranje znatnog volumena bez odricanja od sjaja. Kosa upija mirisni sicilijanski neroli i to traje cijeli dan

Novitet iz Philip B osvježava umornu, neopranu kosu, dajući joj čist, puderasto-svjež osjećaj bez ikakvih ostataka pudera te produljuje trajnost vašem feniranju. Stvara prekrasnu punoću , teksturu i podignutost kose u svakom trenutku tako da upija masnoću vlasišta i neutralizira nakupljanje proizvoda. 

Ono što nam je još posebno zapelo za oko jest činjenica da je Philip B® Everyday Beautiful Dry Shampoo, siguran za boju i keratin; napravljen bez ispitivanja na životinjama te ima niski ugljikov otisak. Biljni proizvodi koje koriste nabavljeni su iz pouzdanih izvora i sva se ambalaža može reciklirati.

Sve što trebate jest snažno protresti (dok ne čujete zveckanje kuglica unutar bočice), sprej držite 15 do 20 cm dalje od korijena kose i izdašno ga raspršiti! 

Philip B Everyday Dry Shampoo, 414 kn, 260 ml

Prodajna mjesta: parfumeriji Lana, Bartola Kašića 8, Zagreb i Lana Niche Perfumery, kralja Tomislava 5, Split i Ilica 25, Zagreb te frizerskom studiju Glamour, Medvedgradska 39, Zagreb.

flash!

Kao vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima kose, vlasišta i njege tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i vlasišta.

Fotografija: Alex Suprun