Kad nam je upao u ruke Detangling Toning Mist brenda Philip B, moramo priznati da nismo imali velika očekivanja, s obzirom na to da taj tip proizvoda ima mnogo hair brendova s gotovo sličnim rezultatima

Ako ste se ikada pitali zašto vam čak i frizer zna biti frustriran nakon što vam nakon šamponiranja i regeneratora, kosa bude zamršena i neuredna, razlog je taj što osjeća nemoć. Bez obzira na svu kvalitetu proizvoda i njegovog iskustva, kosa nakon sušenja ručnikom  može i dalje pokazivati svu svoju neraskoš, zbog puno faktora koji ovise od samog stanja kose, krivog odabira pa sve do pH vrijednosti vode iz slavine! Tako nekad dosta koraka uopće ne pomaže u tretiranju kose, pa je vrijeme da u pomoć iskoče proizvodi poput ovog tonizirajućeg spreja za rasplitanje popularnog holivudskog brenda za kosu Philip B koji se i nama našao na listi isprobavanja.

Detangling Toning Mist prije svega uravnotežuje pH vrijednost kose, što je bitno zbog primjerice spomenute pH vrijednosti vode: zbog tvrde vode, pH vrijednost kose dolazi na alkalnu razinu; zauzvrat, to otvara kutikulu zbog čega se kosa mrsi. Kako je ovo problem koji dijeli većina žena, nije bilo teško naći kandidate u redakciji za isprobavanje, a presuda je bila jednoglasni hvalospjevi. S obzirom na to da se radi o proizvodu u vrijednosti od 239 kn, bilo bi zapravo, doista frustrirajuće da rezultati nisi bili ovoliko dobri. Već iz prvog isprobavanja, rezultati su bili jasno vidljivi: vrhovi su bili mekši, a kosa se nije mrsila satima (što je nekima od nas bila prava vječnost s obzirom na dosadašnjih 15ak minuta).

Detangling Toning Mist napravljen je od prirodnog jabučnog octa a sve što je potrebno jest lagano poprskati suhu kosu, a mi smo prošli i četkom. Iako smo se mi fokusirali na vrhove, poprskate koliko želite, što će sigurno i vama, kao i nama rezultirati vidljivim stvaranjem glatkog i sjajnog finisha. Kosa je dobila dojam stiliziranosti s minimalno truda.  Love, love, love! Velika preporuka od nas.

Fotografija: Darya Ogurtsova