U tijeku je Tjedan mode u Parizu, a modna kuća čije se revije ne propuštaju je teatralni Chanel.

Iako je kuću nakon smrti velikog Lagerfelda preuzela dizajnerica i kreativna direktorica Virginie Viard, Chanel nastavlja u uzbudljivom modnom smjeru u kojem ga volimo vidjeti. Nedavno predstavljena kolekcija u Parizu mala je posveta cinematičnom dobu Hollywooda, a to znači nekoliko modnih trikova kojima ćemo se rado poslužiti i u vlastitom ormaru.

Jedno otkriveno rame

Kratki topovi ili vestice na jedno rame nose se i zimi. I ne brinite što stiže hladnija sezona jer topovi na jedno rame mogu biti i od toplijih materijala.

Mini torbice

Mini torbice su taman velike da vam u njih stane sve što vam treba; ključevi i ruž za usne. Što će vam više od torbice, a ovako izgledaju odlično i kao elegantan modni detalj.

Kardigan u hlačama visokog struka

Zaboravite na kratki kaputić, kardigani se sada nose zataknuti u hlače visokog struka i širokih nogavica.

Fascinatori su opet na licu

Ono u čemu su nekoć naše bake izgledale elegantno, Chanel je ponovno izvadio iz ormara. Fascinatori kao dosjetljiv modni detalj preko lica vode riječ umjesto šešira. Zavirite u stare škrinje i vratite ga u modni opticaj.

Pink detalji

Ne usudi se svatko igrati s jarkom pink bojom, ali Chanelu je pošlo za rukom. Poslužit će nam kao inspiracija za modni detalj u ovoj boji.

 

 

Foto: Getty Images