View this post on Instagram

 

A post shared by NOEL (@noelzagreb) on

Unatoč pandemiji, domaći poduzetnici i ugostitelji i dalje nam donose novitete, nova zanimljiva rješenja i raznovrsne ponude. Ove tri zapele su nam za oko u aktualnom tjednu.

Nova vremena zahtjevaju i drugačiji pristupe. Svakako je sigurno da će preživjeti samo oni koji se mogu prilagoditi i koji su bili unaprijed spremni za neočekivano. Drago nam je što, unatoč pandemiji, svjedočimo otvaranju novih biznisa i raznovrsnoj ponudi na području Zagreba. Evo tko nas je sve ugodno iznenadio ovaj tjedan.

Rougemarin sada možete ponijeti i doma

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rougemarin (@rougemarin.hr) on

Poznati Rougemarin otvorio se na adresi Petrinjska 2, tj. otvori je svoju prodavaonicu s polupripremljenim jelima koja možete ponijeti doma i uživati u pravoj gozbi. Ovime su se odlučili prilagoditi novim vremenima i približiti se gostima tako da im pomognu i olakšaju dane kada se najviše od svega ostaje kod kuće. Osim što rade s lokalnim proizvođačima, organskim namirnicama i razvijaju svojeg gluten free i proizvode bez šećera, u Rougemarin doma dočekat će vas još niz, niz prefinih iznenađenja. Za kraj možemo samo reći – požurite tamo!

Proljeće

Novo mjesto koje spaja finu kavu i odlazak na tržnicu zove se Proljeće. Nalazi se u blizini Kvatrića, točnije na adresi Josipa Sermagea 14a. Radi se o dućanu zdrave hrane koji se spojio i s poznatim Elis cafeom tako da usput možete zgrabiti i najfiniju šalicu kave ‘to go’. Kvatrić je svakako popularno mjesto u gradu jer osim tržnice možete se zaputiti i u kreativnu Martićevu ulicu.

Noel dostava

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOEL (@noelzagreb) on

Poznati ‘fine dining’ retoran Noel od sada vam nudi i pravo Michelin iskustvo kod kuće. Naime, pripremili su menu za dostavu, koju možete naručiti doma ili u ured. Vrhunsko gastro iskustvo ovime dovode na vrata, iako je poanta ‘fine dininga’ u cijelom iskustvu koje se odviha u restoranu, luksuznom ambijentnu i prezetaciji hrane, Noel se odlučio prilagoditi i dostaviti atmosferu svojim fanovima.

Foto: Unsplash