Martina Tompić, dizajnerica koja je prije koju godinu pokrenula brend nakit Ayelen, uvjerljivo vodi svoju stilsku priču kada su u pitanju bezvremenski kvalitetni komadi nakita od srebra i drugih kovina.

Ovih je dana pripremila kolekciju nakita idealnu za ljeto i sve ljetne kombinacije.Ručno izrađeni komadi od raznih kovina, inspirirani divljom prirodom, nekim davnim vremenima i indijanskom kulturom, zaštitni su znak brenda. Ovog puta možete pronaći i klasičnije komade naušnica koje će se jako lijepo uklopiti uz opuštena ljeta.

Značenje imena Ayelen je “sreća” ili “čistoća”, a dolazi od naroda Mapuche. Ime Mapuche inače znači narod zemlje. “Najveća inspiracija su mi oduvijek Indijanci, drevna plemena i njihove kulture te divlja priroda. Ayelen kreacije namijenjene su ženama koje vole jedinstvene, unikatne komade, ali i onima koje vole jednostavnost na drugačiji način. Ayelen ženu zamišljam kao ženu divljeg duha, koja sanjari i ne boji se biti drugačija, ima potrebu za avanturom i istraživanjem, poštuje prirodu i umjetničke je duše“, rekla nam je Martina prilikom intervjua prije koju godinu.

A slažemo se i s njezinom tvrdnjom kako je svaki dan dobra prilika za nakit! „Ovisno o tome kako se osjećamo, nekad se želimo srediti i nabacati na sebe sve kaj imamo, a nekad težimo jednostavnosti pa je super i takav minimalni dodatak. Mislim da se i s godinama malo mijenja naš ukus, stil pa tako i nakit. Otkad ga izrađujem, moram priznati da ga i više nosim jer, naravno, mogu izradim točno ono što zamislim, što možda nikad prije nisam mogla pronaći i kupiti.“ Sva sreća Martina zna pogoditi nakit i za brojne svoje poklonike. Ako još niste, svakako zavirite u njezinu novu kolekciju.

Foto: Ayelen