O da, sezona tulumarenja je već počela – no jeste li se opskrbile s proizvodima koje će vama, i vašem licu, biti od pomoći?

‘Dan poslije’ nikad nije lak za one koji su se vratili doma u jutarnjim satima. A kako je ovo ipak vrijeme i dnevnih druženja, te brojnih posjeta obitelji, važno je izgledati svježe i dobro, zar ne? Bez dobrih baznih proizvoda ništa – i tu mislimo na njegu kože. Zato odmah nakon buđenja možete krenuti s ‘procedurom’.

Prvo je važno dobro očistiti lice (da i nakon buđenja), a bilo bi najbolje da to učinite s proizvodom koji u sebi ima sastojke za blago hlađenje. Zatim slijedi samo jedna važna stavka – hidratacija. Za nju se pobrinite s odgovarajućom hidratantom kremom, no nešto lakše teksture. Krema oko očiju pomoći će vam pri otečenim očima, a možete se poslužiti i flasterima ili maskama za to područje koje hlade i razbuđuju. U ovu rutinu možete slobodno uključiti i njegu za osjetljivu kožu ili onu protiv crvenila. Ili jednostavno stavite masku na cijelo lice i dajte si još nekoliko minuta odmora! Naši prijedlozi čekaju vas u galeriji.

View this post on Instagram

Romeo Romeo… I see youu😜

A post shared by Evangelie Smyrniotaki (@styleheroine) on

Foto: Unsplash, Instagram