Tako je, hladnjak može biti raj za vaše proizvode za njegu, tj. za vaše lice. Onaj u kuhinji ili baš pravi mali beauty hladnjak.

O mini hladnjacima za kozmetiku piše se već neko vrijeme. Oni su svakako jedan od onih trendova koji vam možda na prvu nemaju smisla (osim ako niste pravi ‘beauty freak’), ali itekako postoji više dobrih razloga zašto se izdvojio.

Postoje određeni proizvodi koji će imati bolju učinkovitost ukoliko ih čuvate na niskoj temperaturi. Osim toga, pružit će dodatni osjećaj ugode kada ih stavite na lice. Koji su to proizvodi? Idemo redom!

Sheet maska za lice

Koliko put vas je sheet maska spasila od mamurluka i dala vam svjež izgled iako ste stigli kući u rane jutarnje sate? Osim toga, sigurno vam je i idealno poslužila i za vikend opuštanje i dodatnu hidrataciju lica. Ne morate je nužno ni držati u hladnjaku cijelo vrijeme – samo je ubacite na 5 minuta i uživajte! Isto možete redovito učiniti i sa sheet maskama za podočnjake.

Valjak od žada

Poznati ‘jade roller’ danas je ‘must have’ mnogih žena. Valjak od žada smanjuje otečenost lica, podočnjake, te općenito poboljšava ton kože, zateže ju i čini glađom. Ako ga držite u hladnjaku poboljšat ćete njegovu učinkovitost, a i masiranje će učiniti bolji i ugodniji. Svakako će vas i dodatno razbuditi te vas učiniti spremnijima za novi radni dan.

Osvježavajuća maglica za lice

Maglice za lice polako postaju važan sastavni dio svakodnevne rutine i njege lica. One revitaliziraju lice, ovisno o sastojcima i brendu imaju brojne dodatne beneficije, a nanose se na čisto lice prije seruma i dnevne kreme. I one su jedan od proizvoda koji će imati bolje djelovanje ukoliko stoje u hladnjaku. Zamislite to osobito ljeti – pravi spas za kožu!

Foto: Unsplash @LARQ @Squared.one