Malo tko od nas nije u nekom trenutku života izmaštao sjesti na motor, pustiti svakodnevicu iza sebe i krenuti u avanturu zvanu – slobodan život na cesti. Možda nismo u mogućnosti uistinu i napraviti taj poetsko buntovnički potez ali kako kažu organizatori  “… no s vremena na vrijeme, svi možemo voziti ta dva kotača kao da sutra ne postoji!”

Sljedeće izdanje Vrtlarenja pod nazivom Moto Edition održat će se sutra 24. travnja u Grif Baru Zagreb i ugostit će kreativce i bajkere: graffiti i street art umjetnika Krešimira Budena poznatog pod umjetničkim pseudonimom 2Fast, fotografa Roberta Semenića te Minu Žunac, predsjednicu moto kluba Nemesis, kluba koji se isključivo sastoji od članica, bajkerica.

Motocikl je mnogo više od prijevoznog sredstva; on je simbol slobode i života koji prolazi i ruši norme. Motociklistička kultura podrazumijeva biti jedno s motorom i život prema nepisanim pravilima ceste. U stvarnosti, vrlo malo nas može voditi takav život. No s vremena na vrijeme, svi možemo voziti ta dva kotača kao da sutra ne postoji!

Kakav umjetničko-motociklistički život vode gosti Vrtlarenja, saznajte 24. travnja na novom izdanju Vrtlarenja – Moto Edition!