Omiljeni grčki rom-com stiže po treći put, najavila je glavna glumica koju je My Big Fat Greek Wedding vinuo u glumačke zvijezde

Čak dvadeset godina nakon što smo prvi put ugledali film Moje grčko vjenčanje, koje je postavilo nove ljestvice za romantične komedije. Nema osobe koja nije naprosto obožavala Fotoulu, mrzovoljnu mladu ženu koja radi u obiteljskom grčkom restoranu, no žudi učiniti nešto od svoga života.

Dok je jednoga dana radila, postaje oduševljena Ianom Millerom, zgodnim školskim učiteljem. Draga naša Toula ponudi da ide na fakultet kako bi naučila više o računalima kako bi mogla poboljšati restoran, na ne baš sretnu reakciju svoje obitelji.

Moje grcko vjencanje, scena iz filma

Kako tjedni prolaze, Toula stječe više samopouzdanja i mijenja svoj imidž, i postaje sinonim za samostalnu mladu ženu koja se othrvala svome tradicionalnom zapisanom putu.

Riječ je o filmu koji je pomaknuo granice onoga što može biti kako romantična komedija, tako i priča o odrastanju i sazrijevanju, koja se dotad smještala u okrilje srednje škole ili fakulteta. Tako je Nia Vardalos jedan indie film u kojem se osoba u 30-ima formira, probila kalup, i to poprilično uspješno!

Nia Vardalos, koja je, osim glavne uloge za prvi nastavak pisala i scenarij, sada je objavila kako režira treći nastavak i da se snimanje već događa u Grčkoj!

Iako drugi nastavak nije bio toliko popularan kao prvi, koji je imao najveći zaradu sve do filma Sing 2016. godine (dakle, držao je ljestvicu 14 godina!), mi vjerujemo da će biti treća sreća i da će nas Toula itekako zabaviti. A što vi mislite?

 

Foto: PR