Pariz kao vječna inspiracija i zov elegancije ne pojavljuje se isključivo na listama za putovanja. Znamo da i modni svijet ovdje pronalazi sigurnu luku kada je u pitanju bezvremenska klasika.

Francuski Agapé Studio je brend nakita koji spaja ljepotu i eleganciju u bezvremenske komade koji svaki pojedinačno pričaju svoju priču. „Kada smo odlučili slijediti našu strast za stvaranjem, znali smo da želimo stvoriti autentični brend nakita koji nudi smislenu priču iza svakog komada. I tako je nastao Agapé Studio. Osnovan u Parizu u listopadu 2019., njegovo ime dolazi od starogrčke riječi koja označava i simbolizira “božansku i bezuvjetnu ljubav”, a baš to predstavlja sve za što se zalažemo: dobrotu, ljubav i prijateljstvo. Pod utjecajem vječne elegancije francuskog grada, naš atelier izrađuje visokokvalitetan nakit, ali po pristupačnim cijenama i inspiriran antičkom kulturom s modernim zaokretom.“

francuski brend nakita

Kod ovih vizionara iz Pariza estetika prošlih vremena skladno se spaja s modernom sofisticiranošću, a profinjeni dizajn za cilj ima upotpuniti svakodnevni decentan nenapadan stil. Komadi izgledaju kao da su dio arheoloških iskopina, a pojedini ornamenti uvjerljivo su inspirirani istim. Svaki komad crpi inspiraciju iz drugačijeg ornamenta, predmeta ili slike drevne civilizacije, ostavljajući dojam nošenja jedinstvenog i smislenog nakita iza kojeg stoji uvjerljiva priča.

francuski brend nakita

Ono do čega još iznimno drže autori ovog brenda jest transparentnost poslovanja. “Zadali smo si cilj da publici predstavimo sve što se događa iza kulisa brenda. Počevši od cijelog procesa stvaranja; prve ideje u našim glavama do 3D modeliranja i ručne izrade pa sve do pažljivog pakiranja u vrećice od veganske kože i slanja na kućni prag.” Tu su i pristupačne cijene, ali i luksuz koji je ljubazan prema prirodi, kako kažu. „Vjerujemo da na našem krhkom planetu već postoji dovoljno zlata, dragog kamenja i metala. Zlato za naše autentične komade dobivamo iz održivih, recikliranih izvora koji ni na koji način nisu manje raskošni za proizvodnju, ali su ljubazni prema našem planetu Zemlji. Zovemo to: ‘Uživanje u eleganciji s jasnom sviješću bez štetnih učinaka’.“

francuski brend nakita

francuski brend nakita

francuski brend nakita

Osim što imaju i fizičku trgovinu u centru Pariza, dobra vijest je što dostavljaju po cijelom svijetu, kao i da se kod nas mogu odnedavno pogledati i kupiti selectedd.hr web shopu!

francuski brend nakita