Jednostavan nakit obično se odnosi na minimalističke i nenametljive komade, čistog i jednostavnog dizajna. Pronašli smo jedan od najljepših brendova koji se drži ove estetike.

Danski brend Lie Studio su pokrenule dvije sestre, Amalie & Cecilie Moosgaard. I same vrlo inspirativne kada je stil u pitanju, željele su osnovati brend koji prati elegantnu bezvremensku skandinavsku estetiku. Stvorile su svjetski poznatu modnu priču i utjelovile ju na najljepši način, kroz klasičan jednostavan stil koji dnevne kombinacije čini bezvremenskim i nosivim u svako doba dana, ali i večeri. Sestre Moosgaard inače su i proslavljeni modeli koji su svjetskim dizajnerima poput Muccie Prade i bile inspiracija za kolekcije.

Naš nakit smatramo modernim, jednostavne, čiste, uredne estetike, a naši su komadi bezvremenski. „Kao sestre imamo sjajan, neprestan razgovor o idejama i nadahnuću, često u svako doba dana i noći, potpomažući idejama da se razvijaju i rastu“, kažu o sebi i brendu te nastavljaju „volimo sve što svakodnevno odijevanje čini lakšim i manje stresnim! Stoga je lako staviti bezvremenski nakit kako bi jednostavan outfit bio malo zanimljiviji.“

Ovi komadi često imaju čiste linije, geometrijske oblike i minimalne ukrase. Karakterizira ih njihova jednostavnost i svestranost, što ih čini prikladnim za svakodnevno nošenje ili za one koji preferiraju suptilniji i nenametljiviji stil. Nakit s potpisom Lie Studio se od nedavno može nabaviti u zagrebačkom concept storeu Garderoba koji okuplja brendove skandinavske estetike.

   

Foto: Lie Studio