Sigurni smo da već znate kako su, kada je riječ o uređenju doma, detalji „ono nešto“ što čini najveću razliku. Bez obzira na to o kojem je stilu riječ, s ukrasima ćete vaš prostor oplemeniti na način da isti islikava vašu osobnost i postane umirujuća oaza.

Potaknuti time, bacili smo se u potragu za nešto drugačijim detaljima i naišli na srpski brend Ketlimóns. Sa sjedištem u Beogradu, ovaj brend u svojoj ponudi ima ekološke svijeće načinjene od 100 posto prirodnog voska, ali osim toga, radi se o nevjerojatno realističnom dizajnu.

Ketlimóns svijeće imitiraju detalje iz kuhinje kao što su šalice s najdražim napitkom, voće, kolače… i moramo priznati – izgledaju toliko „pravo“ da bismo se morali dva puta zagledati u njih kako bismo vidjeli je li riječ o svijeći ili desertu. Iz brenda govore kako se iza svega krije nit vodilja koja svijeće ne čini isključivo predmetom koji kreira svjetlo, već se radi o pravim malim umjetničkim djelima. To dodatno potvrđuje i činjenica da su sve svijeće ručni rad te je posebna pažnja usmjerena na mikro detalje i mirise koji će vašem domu pružiti zanimljiv stilski pečat.

“Naša posvećenost izvrsnosti ne prestaje samo na estetici. Duboko smo predani promicanju održivosti i smanjenju štetnog utjecaja na planetu. Zbog toga pažljivo biramo ekološki prihvatljive materijale i sastojke kako bismo osigurali da naše svijeće budu savršen održivi dekor za svaki interijer. Sve svijeće izrađene su od prirodnih i obnovljivih voskova, poput sojinog i pčelinjeg, koji sagorijevaju čisto i emitiraju minimalnu količinu čađi. Naši fitilji su izrađeni od pamuka, što jamči sigurno i netoksično iskustvo sagorijevanja. Također, u proizvodnji koristimo mirisna ulja kozmetičke kvalitete i mirise posebno dizajnirane za svijeće”, poručuju iz brenda.

Foto: Instagram