Zima i niske temperature ne znače da morate zakopčati svaki centimetar kože! Mini suknje su i dalje it komad, čak i kad temperature padnu. Kombinirajte ih sa toplim čarapama ili najlonkama, a time će vaš look biti savršen i u hladnim danima.

Kad birate mini suknje za zimu, predlažemo da se opredijelite za tamnije nijanse koje se lako uklapaju sa zimskim tonovima. Crna, tamnoplava ili boja borovnice su odličan izbor. Onda dodajte tople materijale, poput vunenih čarapa ili visokih čizama, kako bi zadržali toplinu.

@tamara

Za gornji dio outfita, igrajte se sa slojevima. Pamučni džemperi su uvijek dobra ideja, a možete dodati i statement kaput koji će cijelu kombinaciju podići na jedan viši nivo. Ako je baš hladno, ne zaboravite na pletenu kapu i rukavice koje će vas dodatno zaštiti od zimske hladnoće.

 

Što se obuće tiče, čizme su vaš najbolji prijatelj. Visoke čizme će dodati dozu elegancije svakom izgledu, a ako želite nešto opuštenije, čizme sa ravnom petom su odličan izbor.

Ukratko, zima ne znači da morate odustati od mini suknji. Samo se igrajte sa slojevima, toplim materijalima i pametnim dodacima. U nastavku donosimo i nekoliko prijedloga naših omiljenih modnih Instagram trendseterica.

@emilysupit
@tattivasilieva
@hannaschonberg
@sarahtey_
@mariellelindahl