Minice su dominirale ljetom, ali možda neočekivano u trendu će biti i u jesenskoj sezoni! Brojni dizajneri uvrstili su ovaj seksi komad u svoje kolekcije, pa se pripremite da ćete ga viđati posvuda i u hladnijim danima.

Ako mislite da  tako kratka suknja ipak odgovara samo toploj sezoni, varate se! Jesenske su kolekcije došle u dućane i webshopove, pa je bilo zanimljivo vidjeti kako su ih njihovi stilisti stilizirali. Mislimo da ćete se složiti s nama kada vidite tri zanimljiva looka koja smo izdvojili: minice se itekako mogu nositi cijele godine! Uz mekanu vestu, sako ili dolčevitu, spremne su za jesenske kiše i vjetrove! Provjerite i same u nastavku!

S VESTOM I VISOKIM KAUBOJSKIM ČIZMAMA

Zara

Ovo je baš zgodna kombinacija koju planiramo često rekreirati u vlastitoj garderobi. Nježna vesta sjajno izgleda uz seksi minicu, a neočekivan detalj upravo su ove kulerske kaubojke.

SA SAKOOM ISTOG UZORKA I TENISICAMA

H&M

Poslovni look na mladenački način. Tako bi se mogla opisati ova nosiva kombinacija. Kompletić minice i sakoa podsjeća i na školske uniforme, a sjajno izgleda nošen s crop topom i bijelim tenisicama. Lajkamo!

SA DOLČEVITOM, TRAPER JAKNOM I MOKASINKAMA

Marant Etoile

Jako nam se sviđa ovaj look s Net-a-Portera! Minicu s volanima spojili su sa dolčevitom u boji, te dodali još traper jaknu, mini torbicu i mokasinke. Savršen outfit za sljedeću kavu u omiljenom kafiću!

 

Foto: H&M, Pr