Ryan Gosling mogao bi postati Ken u nadolazećem filmu o Barbie

Prema izvješćima, kanadski glumac “u konačnim je pregovorima” da glumi uz Margot Robbie, koja će preuzeti ulogu najpopularnije lutke na svijetu, Barbie. Gosling je navodno u početku odbio ulogu zbog svog zauzetog rasporeda, ali kako se predprodukcija odužila zbog pandemije, Warner Bros. ga je nastavio proganjati. Radnja filma, unatoč ovim novostima, ostaje u tajnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Gosling (@ryangoslinguk)

Jedino je Margot Robbie za The Hollywood Reporter rekla da će film publici dati “ono što niste niti znali da želite”, a s obzirom na to da Margot jako volimo u svakoj ulozi, vjerujemo joj na riječ i jedva čekamo!

Redateljica nominirana za Oscara Greta Gerwig i Noah Baumbach zajedno su napisali scenarij za film, dok ga Robbie i Tom Ackerley produciraju.

Da film uopće jest u nastajanju potvrdila je sama Greta, nehotice, prepričavajući za Vogue kako o Barbie postoje predrasude. Tada je rekla da se film ne smatra ozbiljnim sve dok ljudi ne saznaju da će na njemu raditi upravo ona, koja iza sebe ima hvaljene filmove “Lady Bird” te “Little Women”.

Ideja o Barbie projektu postoji već neko vrijeme, ali tek znamo da film namjerava započeti produkciju 2022., a za kino je planiran za 2023. godinu. U nadi da ćemo moći ići masovno u kinodvorane? Vidjet ćemo.

Foto: Christopher Polk/Getty Images Entertainment via Getty Images