Marame su odavno imale svoj povratak i danas su modni dodatak koji nije retro, već cool. Volite li ih, svakako morate znati za brend Iliya.

Marame su kroz povijest zauzimale posebno mjesto u stajliznima žena. Po njima pamtimo najveće hollywoodske dive i scene iz filmova. Prije nekoliko godina bile su omiljene ženama nešto više retro stila, osobito ljeti kad su bile idealni dodatak za ukrotiti kosu na nepodnošljivim temperaturama. Danas se pak više povezuju s francuskim chicom i postale su omiljeni dodatak ne samo obožavateljicama retro stila već svih žena koje vole dozu ‘je ne sais pas’ stila u svojim kombinacijama. Još ako su pritom ručno oslikane, specifičnim dizajnom koji iza sebe ima cijelu priču – tim bolje.

Ena Čuček poznata je hrvatska manekenka i umjetnica koja je ljubav prema modi i detaljima odlučila spojiti na svoj unikatan način. Završila je smjer vizualnih umjetnosti i ono što je privlači njenu cijelu karijeru je upravo kako je aplicirati na što više zanimljivih načina. I sama je obožavateljica unikatnih marama, pa je tako osnovala brend Iliya, brend umjetnički oslikanih marama. Na Instagram profilu brenda upravo je najavljen i pre-order, tako da ako ovog proljeća želite unikatni modni dodatak, svakako zavirite na ovaj profil!

View this post on Instagram

 

A post shared by ILIYA (@iliya.world)

Foto @enacucek