Recite nam bolji proljetni i/ili ljetni dodatak od Loewe torbe od rafije. Pričekat ćemo.

Ova se torba prvi put pojavila 2019. i osvojila je srca mnogih fashionistica, uključujući i nas. Njegov bezvremenskii dizajn od pletene slame, otvoreni vrh i podesive ručke neke su od estetskih ali i funkcionalnih prednosti. Uglavnom, njezina je estetika tako lijepa za sva ljetna događanja i zabave koje ste možda planirali ove sezone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gemma Talbot (@gemmatalbot)

Pirodne je žutosmeđe boje sa tamnosmeđim ručkama, dvije boje koje se tako dobro slažu. Loewe torba za košaru sigurno će pristajati uz bilo što u vašem ormaru, bilo da je riječ o trapericama i majici, haljini za piknik ili bilo čemu u čemu se osjećate najudobnije. Posebno je dizajnirana za držanje velikih količina predmeta, tako da ste spremni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachel (@rachlondon)

Ako idete na plažu sa svojom Loewe torbom; u nju sigurno stanu kreme za sunčanje, ručnici, losion, papuče, možda čak i grickalice. Ili, imate isplaniran piknik s prijateljima – sigurni ste da vaša Loewe torba za košare može primiti sve vaše grickalice, sendviče, voće, pića, vino ili bilo što drugo što odlučite spakirati taj dan.

Međutim, Loewe torba zu maloprodaji košta dosta visokih 400 eura, a iako se mnogima sviđa, ne možemo si je svi priušitit. Nakon što smo vam donijeli Zara model Chloe torbe i druge dupe modele iz Manga, srećom za vas, pronašli smo i najbolju dvojnicu Loewe torbu a nalazi se u Mangu! Izrađena od 100% slame, s podstavom od vlaknaste tkanine s unutarnje strane, zaštitit će sve vaše stvari, a košta samo 46 eura.