Majice bez rukava pravi su spas u nesnosno vrućim ljetnim danima. Ovaj praktični odjevni komad ponovno je u modi, a evo kako ga kombinirati.

Majice bez rukava lako se kombiniraju zbog svoje jednostavnosti. Mnoge poznate osobe kombiniraju ih uz midi suknje i traperice dokazujući njihovu svestranost i fleksibilnost. Ovo su načini na koje možete kombinirati ovu vrstu majice.

Pull&Bear

Traper kombinezon i majice bez rukava

Ova kombinacija izgleda odlično, a vaše će tijelo odahnuti. Ipak, ova kombinacija trapera najbolje ide uz bijelu majicu bez rukava.

Zara

Majica bez rukava i kožne hlače

Ovaj odjevni komad odlično izgleda i u kombinaciji s kožnim hlačama. U ovom slučaju možete se igrati bojama. Cijelom looku dodajte sunčane naočale i tenisice i spremni ste za uživanje u sunčanom danu.

Zara

Majica bez rukava i traperice

Ovo je najklasičnija kombinacija koja uvijek dobro izgleda i vrlo je popularna. Slično kombinezonu, odlučite se za bijelu nijansu majice za opušten izgled. Lako ćete ih kombinirati uz tenisice i balerinke.

Ova majica pristajat će i uz hlače sa životinjskim uzorkom i svečane hlače u raznim bojama. Ove kombinacije su također vrlo moderne, a možete ih jednostavno isprobati.

Foto: Zalando, Zara