Mlada engleska glumica, čija popularnost sve više raste, ovoga je tjedna dobila nagradu za novi talent godine i pritom nas oborila s nogu svojim izgledom

Godišnje nagrade koje dodjeljuje Harper’s Bazaar vratile su se nakon jednogodišnje pauze zbog pandemije. Ovo je ceremonija koja slavi žene iz svijeta filma, televizije, umjetnosti, kulture i književnosti, a događaj je okupio mnoga poznata lica. Među ostalima se našla i Phoebe Dynevor, koja je ove godine primila nagradu za novi talent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PD 🌗 (@phoebedynevor)

Za odabir elegantne crne Louis Vuitton haljine zaslužna je stilistica Nicky Yates, a mnogi su ju ovom prilikom usporedili s mladom Audrey Hepburn. Mi se s time možemo složiti – jednostavno i efektno.

Predivan beauty look u kojem dominiraju zavodljive oči i glossy koža kreirala je Sofia Schwarzkopf-Tilbury, make-up umjetnica i nećakinja slavne vizažistice Charlotte Tilbury. Pheobe je i ambasadorica njene linije šminke pa odabir nije iznenadio. Make-up je još više došao do izražaja zbog podignute kose koja je trenutno crvenkaste boje i odlično joj stoji!

Novi projekti Phoebe Dynevor

Glumica koja je osvojila publiku svojom ulogom u iznimno uspješnoj Netflixovoj seriji Bridgerton, čije nastavke s nestrpljenjem očekujemo, sada promovira svoj sljedeći film The Colour Room. Film dolazi sredinom studenog, a prati priču Clarice Cliff, žene iz radničke klase koja se bori protiv dobro poznatog staklenog stropa. Veselimo se filmu, ali i njenim novim modnim odabirima!

Foto: Instagram Phoebe Dynevor