Više nećemo pratiti što radi Duke of Hastings i kako mu se uopće otpetljava život u vrlo popularnoj TV drami Bridgerton – i fanovi su poludjeli

Još jedan dokaz da se, koliko god da godina visimo pred raznim ekranima, i dalje jako vežemo za pojedine likove. Vijest da se Regé-Jean Page neće pojaviti u drugoj sezoni Netflixove hit TV serije Bridgerton poptuno je šokirala obožavatelje, s obzirom na to da je riječ o glumcu koji je poprilično pridonio popularnosti ove drame. Samo u prvome mjesecu na Netflixu je ovu seriju gledalo 82 milijuna kućanstava, što ga čini najpopularnijom originalnom serijom ove streaming platforme. Najavu njegovog odlaska potvrdili su u petak dopisom izmišljene kolumnistice koja otkriva tračeve grada, Lady Whistledown.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

“Nedostajat će nam Simonova prisutnost na ekranu, ali on će uvijek biti dio obitelji Bridgerton”, stoji u “kolumni”. Ubrzo je Twitter vrvio reakcijama na ovu objavu, redom negativnih, jer je britansko-zimbabveanski glumac Page fenomenalno igrao vodeću ulogu kao Simon, vojvoda od Hastingsa – pomalo buntovan mladi neženja u alternativnom prikazu londonskih debitantskih bala.

Međutim, ljubitelje istoimene knjige Julije Quinn ne iznenađuje ova odluka jer se svaki sljedeći roman fokusira na različitog brata i sestru Bridgerton.

To ne znači da najdraži Duke of Hastings nestaje s ekrana, upravo suprotno. Poslije emitiranja Bridgertona dobio je silne ponude – ulogu u nadolazećem trileru The Gray Man, zajedno s Ryanom Goslingom i Chrisom Evansom, kao i u adaptaciji popularnih Dungeons & Dragons. Okorjeli obožavatelji se čak nadaju da ovo znači da možda preuzima ulogu – Jamesa Bonda. Kako god bilo – uskoro ćemo saznati.

Foto: Bridgerton Still Photo