Glumicu Gillian Anderson volimo još od Dosjea X (čiji remake navodno stiže), a naše je osjećaje nešto kasnije zacementirala i svojim ostvarenjima u odličnim serijama Kruna i Sex Education. Sigurni smo da će nas osvojiti i najnovijom ulogom u seriji The First Lady, na čijoj je premijeri zasjala u ružičastoj Valentino kombinaciji

(Prve) dame na crvenom tepihu

Da je Valentino ružičasta boja hit ove sezone znali smo i dosad, ali definitivnu potvrdu dala nam je Gillian Anderson, koja je za za premijeru serije The First Lady odabrala pink hlače i top bez naramenica. Novi naslov u kojem se pojavljuje omiljena glumica donosi priču iza kulisa Bijele kuće te otkriva karizmu i kompleksnost američkih prvih dama. Osim Eleanor Roosevelt, koju na ekranu utjelovljuje upravo Gillian Anderson, serija će donijeti prikaz života Betty Ford i Michelle Obame. U uloge ovih prvih dama uskočile su Michelle Pfeiffer i Viola Davis, koje su za premijeru odabrale Celine odijelo i haljinu Stelle McCartney.

Viola Davis, Gillian Anderson i Michelle Pfeiffer

Zvjedana glumačka postava nije stala samo na ženskim imenima. Bivše američke predsjednike Franklina D. Roosevelta, Geralda Forda i Baracka Obamu u istoj seriji glumit će Kiefer Sutherland, Aaron Eckhart i O.T. Fagbenle, što samo pojačava našu znatiželju. S obzirom da prva sezona donosi priču o tri prve obitelji, postavlja se pitanje možemo li očekivati i drugu sezonu koja će primjerice prikazati život Kennedyja, Reagana ili Nixona. Odgovor se, naravno, krije u uspjehu prve sezone u koji baš i – ne sumnjamo. Ova female-lead serija započinje s prikazivanjem u nedjelju, 17. travnja na platformi Showtime, a evo i kako izgleda trailer!

 

Foto: Jon Kopaloff/ Alberto E. Rodriguez/ Jon Kopaloff/ Getty Images/ YouTube