Od sredine 90-ih do ranih 2000-ih, ako ste imali problem s neobjašnjivim pojavama ili velikim vladinim zavjerama, nije bilo boljeg dvojca za poziv od agenata Foxa Muldera i Dane Scully

Svi se sjećamo ove serije i znamo da su Dosjei X bili i ostali jedna od najintrigantnijih serija tog desetljeća. Čini se da bismo se mogli ponovno vratiti u taj  svijet, iako bez originalne ekipe. 

Detalji o novim epizodama Dosjei X trenutno su vrlo rijetki i obavijeni misterijem, kako i priliči ovoj seriji no serija je u ranoj fazi razvoja. Čini se malo vjerojatnim da će se David Duchovnyj i Gillian Anderson na bilo koji način vratiti reprizirati svoje uloge, no možemo zamišljati i taj rasplet situacij. No s obzirom na novi val sadržaja koji ovih dana dolazi na streaming servise, vjerojatno je u planu ili potpuni remake serije ili priča koja djeluje poput nastavka ali desetljeće kasnije i s novim agentima. 

Nove epizode Dosjei X vjerojatno ćemo gledati na Disney+ ili Hulu. Nakon kupnje 21st Century Foxa, Disney sada posjeduje prava na seriju. To je sad u njihovim rukama i moglo bi otići u više različitih smjerova. Nadamo se da će napraviti ponovno dobar posao kao s primjerice The Mandalorianom.