Započelo je snimanje pete sezone voljene serije Kruna, a ulogu princeze Diane preuzela je Elizabeth Debicki koja je svojim utjelovljenjem princeze u prepoznatljivoj revenge haljini pokazala da je stvarno dobar odabir

Procurilo je nekoliko fotografija sa snimanja nove sezone Krune, a i te male „mrvice“ bile su nam dovoljne da možemo reći kako je ova australska glumica zaista dobro predstavila lik voljene britanske princeze. Fotografije prikazuju Elizabeth Debicki u poznatoj maloj crnoj haljini koju je 1994. Diana odabrala za Vanity Fair event. Uz ovu haljinu nosila je bisernu ogrlicu, crne najlonke i cipele na petu, a sve ovo savršeno je replicirano za potrebe snimanja serije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Por Ferni Moreno (@fernihood)

Diana je ovaj outfit nosila iste večeri kada je emitiran dokumentarac u kojem je princ Charles priznao da je imao aferu sa sadašnjom suprugom Camillom i zato se naziva revenge haljinom. Prema nekim izvorima, Diana je ovu haljinu kupila već 1991. godine, ali je procijenila da je ipak preriskantna za tadašnji kontekst.

Uloga koja mijenja život

Prilikom objave preuzimanja uloge Diane, Elizabeth Debicki izjavila je kako „duh princeze Diane i njene riječi i djela još uvijek žive u srcima mnogih“ te da je „njena privilegija i čast pridružiti se ekipi ove maestralne serije koju je religiozno pratila od prve epizode“. Ulogu princeze preuzela je od Emme Corrin, još jedne glumice koja je maestralno prikazala Dianu u četvrtoj sezoni serije.

„Jako sam uzbuđena. Mislim da je Elizabeth briljantna i da će opravdano uzeti sasvim drugačiji pristup u prikazivanju sljedećeg dijela Dianinog putovanja“, rekla je Emma.

elizabeth debicki

Peta sezone Krune dolazi 2022. godine i donijet će možda najdramatičnija iskustva iz života „princeze srca“. Točan datum još nije poznat, ali već je najavljena i šesta, posljednja sezona koja će biti emitirana 2023. godine. Dok čekamo sljedeće epizode, veselimo se još jednoj priči o Diani, filmu Spencer koji uskoro dolazi u kina.

Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images/Instagram/Facebook The Crown