Vjerojatno ste već spakirali svoje zimske stvari, ali razmislite još jednom. Majice dugih rukava mogu biti korisne i ljeti ako od njih napravite moderan ljetni top. A evo kako to učiniti.

Pronaći drugu modnu namjenu za neki odjevni predmet je neprocjenjivo. Međutim, da bi se to postiglo, kreativnost je ključna. Postoje načini da majicu dugih rukava iskoristite na potpuno drugačiji način.

Asimetrični top

Ako želite dobiti asimetrični top s golim leđima, onda je ovaj vodič kao stvoren za vas. Najprije trebate obući majicu dugih rukava na sebe dijagonalno tako da vam jedan rukav pada na leđa preko ramena, a drugi je na suprotnoj strani na boku. Zatim zavežite rukave u čvor na leđima i to je to! Ovaj top možete kombinirati s hlačama niskog struka ili ga podvrnuti ako nosite hlače visokog struka.

Moderni ljetni top: Halter

Ovo je jedan od najzanimljivijih načina korištenja majice dugih rukava. Idealan je za one s većim grudima, ali ga mogu nositi svi. Donji dio majice stavite na vrat i pričvrstite pribadačom ili sličnim predmetom. Zamotajte rukave oko struka i zavežite ih sprijeda. Zatim uvucite ovratnik majice i za nekoliko sekundi dobit ćete formalni top.

Crop top

Sve što je potrebno da dobijete ovaj top je dvaput vezati čvor. Stvarno! Stavite majicu na sebe i zavežite čvor s donjim krajevima majice. Zatim prebacite rukave na leđa i zavežite ih već napravljenim čvorom. I to je sve. Duljinu prilagođavate ovisno o tome gdje stavite čvor.

U svakom slučaju, sva tri načina su vrlo jednostavna, a zauzvrat dobivate pravu stilsku uspješnicu. Probajte, iznenadit ćete se koliko je jednostavno.

Foto: Profimedia