Nedavno održani Pizza festival na Trgu Franje Tuđmana u Zagrebu pokazao se velikim komercijalnim uspjehom i u 10 dana održavanja na jednome mjestu okupio skoro cijeli grad. Neke od jako finih pizza koje smo imali priliku isprobati moći ćemo kupovati i dalje, i to zahvaljujući Kroštuli, u čije pekarnice uskoro stižu pizze s Pizza festivala, nastale u suradnji s PICNIC – mingle&fun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @boogie_novalja

PICNIC – mingle&fun bio je jedan od uvjerljivo najpopularnijih punktova na Pizza festivalu, a prema njihovom food trucku svakodnevno se slijevala rijeka ljudi. I to s dobrim razlogom, jer jedna njihova pizza bila je bolja od one druge. Izbor je uključivao 6 Picnic pizza (Istrijanku, Dalmatinku, Pašku, Margheritu, Talijanku i Fureštu), u kojima se uživalo s jako malom ili jako velikom gladi. Uz četvrtine i polovine pizze, Picnic je pripremao i cijelu pizzu od 1,4 kg, za Picnic druženje s cijelom ekipom.

A gdje je u ovoj priči Kroštula? Naša poznata craft pekarnica pripremala je tijesto za PICNIC – mingle&fun pizze, dok je sami Picnic bio zadužen za njihova punjenja. Ova sjajna simbioza dvaju brendova pokazala se punim pogotkom, pa je Kroštula jučer najavila da ćemo ove slasne pizze uskoro moći probati na svim Kroštulinim prodajnim mjestima. Element iznenađenja i dalje je prisutan; ne znamo točno kada će to biti, a Kroštula tek otkriva da će obavijest biti nagla i u zadnji čas, pa je dobra ideja držati mobitel uz sebe.

Foto: Instagram, Sandro Sklepić za Pizza festival