Ladies of New Business: Moms (and Dads) Edition progovorit će o izazovima balansa roditeljstva i karijere u doba digitalne tehnologije, u utorak, 26. ožujka, u prostoru zagrebačkog Algebra LABa, Ilica 242 od 17 do 20 sati

Netokracija u suradnji s Algebra LABom ove je godine odlučila progovoriti o roditeljstvu, a  ponajviše o majčinstvu, digitalnog doba. Majčinstvo je divno, ali majčinstvo je i izazov, pogotovo u kombinaciji s razvojem karijere. U dinamičnom okruženju digitalne i tehnološke industrije, svaki izostanak s posla dodatno se potencira i znači manje posvećivanje razvoju karijere i poslovanja. Postaju li majke, a i poneki očevi, zbog “pauze” posvećene brizi o djetetu zbog toga manje konkurentni? Ili pak majčinstvo donosi prednost u razvoju karijere o kojoj do sada nismo razmišljali?

Pod voditeljskom palicom Ide Prester, pokušat ćemo odgovoriti na takva, ali i još mnoga pitanja koja se javljaju u modernom roditeljstvu, uz pomoć majki digitalne industrije: Manuele Šole (poduzetnica), Irene Orlović (poduzetnica i autorica), Anite Cvetić Oreščanin (tehnološka poduzetnica), Diane Kobas Dešković (poduzetnica), Sandre Simonović (marketinška stručnjakinja), Ivane Blažoti Mijoč (poznata YouTuberica), Sonje Švajhler i Martine Friganović (blogerice). Program konferencije popratit će teme poput Online zajednice mama i Majčinstvo kao inspiracija za biznis te istraživanje napravljeno uz pomoć istraživačke agencije Hendal gdje bismo htjeli provjeriti na koji način roditelji ostaju u tijeku s novostima iz industrije.

Sve informacije o konferenciji, kao i obrazac za prijavu, dostupni su na službenoj web stranici konferencije Ladies of New Business: Moms (and Dads). Ulaz je besplatan, a broj mjesta je ograničen, posebice za program za djecu od 6 do 12 godina koji će se paralelno održavati. Sve novosti pratite i na Facebook događaju.