Kombinezoni su iz godine u godinu sve popularniji, a razlog tome je što se mogu nositi na bezbroj načina i što nam omogućuju da oko stylinga ne razbijamo previše glavu.

U 19. stoljeću kombinezoni su bili radna odjeća, no stoljeće kasnije stigli su u rang modnih ikona. Ako smo nekada bili u nedoumici pripadaju li kombinezoni visokoj modi, onog trenutka kada su ga počele nositi zvijezde, svi smo htjeli učiniti isto.

Traper kombinezon

Majice kratkih rukava naš su omiljeni saveznik u kombiniranju jer se lako uklapaju u gotovo sve modne kombinacije i odabire. Upravo tako je i s traper kombinezonima koji uvijek najbolje pristaju uz bijelu majicu. Zatim, ovaj kombinezon možete kombinirati s otvorenim sandalama, cipelama s platformom ili tenisicama.

Zara

Kombinezon u kombinaciji s tenisicama

Moderna kombinacija je široki kombinezon u kombinaciji s tenisicama. Zahvaljujući širokom kroju, moći ćete nositi masivne tenisice i imati cool i trendi look. Idealno bi bilo uskladiti  boju kombinezona s tenisicama, no možete se odlučiti i za jednobojne kombinezone sa šarenim tenisicama.

Pepe Jeans

Kožni kombinezon?

Iako se kožni kombinezoni vežu uz zimske mjesece, možete ih nositi tijekom cijele godine. Kombinirajte ga s parom visokih peta ako želite naglasiti glamuroznu estetiku. Želite li ipak istaknuti outfit i ne igrati na kartu elegancije, možete ih kombinirati uz crocsice.

Kako nositi kombinezone s točkastim uzorkom?

Kombinezon na točkice posebno je sladak i možete ga kombinirati u različitim stilovima. Možete ga nositi i uz balerinke ili tenisice. Evo još jedne ideje: Nogavice zarolajte do gležnja i kombinirajte ih sa sandalama.

Zara

Chic crni kombinezon

Lady Gaga je modnu kombinaciju s ovakvim kombinezonom podigla na višu razinu. Elegantni crni kombinezon sparila je sa zlatnom košuljom i visokim platformama. Nije tajna da svi želimo isprobati ovaj look.

Foto: Zalando, Zara