“Krojni identitet nove  kolekcije izgleda kao da je mogao nastati danas kao i prije dvadeset godina, ne zato što je bezvremen, nego jer posjeduje autentičnu svježinu, referencijalnu osobnost i neposrednost.” – Đurđica Vorkapić otvoreno ističe ove činjenice kao bitno formativno iskustvo  dosadašnja stvaralaštva brenda

U tom smislu, kolekcija nam rasvjetljava kako nju kao osobu i dizajnericu, tako i cijelu razvojnu tendenciju brenda Hippy Garden. Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši koje vole hippie dodir u svom modnom odabiru. Kontura mantila je pročišćena, a sastoji se od niza krojnih dijelova s dekoriranim ukrasnim šavovima, poput krajnje pojednostavljene forme muške mantil-jakne. Ženstvenu auru, osjet ugode i ravnoteže prožet je skladom crne i crvene boje te minimalističkim oblicima otisnutim na tkanini. Haljine sežu do koljena i tvore neodoljivu kompaktnu cjelinu.

HIPPY GARDEN - AUTUMN-WINTER 2021HIPPY GARDEN - AUTUMN-WINTER 2021HIPPY GARDEN - AUTUMN-WINTER 2021 HIPPY GARDEN - AUTUMN-WINTER 2021 HIPPY GARDEN - AUTUMN-WINTER 2021

Moderni klasici iz Hippy Garden radionice

Pri izradi ravnih krojnih linija odabir skuba materijala je odličan izbor, a kod midi kombinezona je to ujedno i idealno rješenje gdje oblik i volumen  slijede svojstvena konstruktivna načela.

HIPPY GARDEN - AUTUMN-WINTER 2021HIPPY GARDEN - AUTUMN-WINTER 2021HIPPY GARDEN - AUTUMN-WINTER 2021

Kombinezon u zelenoj boji njeguje ideju osobnog stila i individualnosti, a precizno povezani prošivi čine kompletan i zaokružen stilski dojam.

HIPPY GARDEN - AUTUMN-WINTER 2021

Kolekcija započinje ljupko, šarmantno i s laganom retro notom, a završava u kreacijama suvremenog  karaktera u kojima se poigrava krojevima i siluetama. 

HIPPY GARDEN - AUTUMN-WINTER 2021

Jedan od ključnih elemenata i detalja nove kolekcije su diskretne ravne linije – istovremeno neočekivani, ali i savršeni dodatak haljinama, košuljama, kombinezonima i jaknama, su plisirani umetci  prepoznatljive Hippy Garden estetike.

HIPPY GARDEN - AUTUMN-WINTER 2021

Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u  HIPPY GARDEN trgovini na adresi Masarykova 5, a sve novitete iz ponude brenda potražite i na Instagram profilu: @hippygarden

Foto: Šime Eškinja

Make up/Hair: Sanja Agić

Model: Lea Tomić,  Relatum Model Management

Kreativno vodstvo: Đurđica Vorkapić

Lokacija: Hippy Garden showroom Jablanska 22.