Bile su to rane devedesete kada se Kate Moss katapultirala prema slavi zahvaljući Calvin Klein kampanji. Danas se ovaj supermodel vratio svojim korijenima te se pojavljuje kao zaštitno lice još jednog brenda donjeg rublja. Ovog puta onog Kim Kardashian – SKIMS

Ispred objektiva dugogodišnje suradnice Kim Kardashian, Donne Trope, Kate Moss je pozirala u popularnom SKIMS bralettu, udobnom loungewearu i minijaturnim komadima donjeg rublja. A na fotografijama se čini da Kate Moss nije ostarila ni dana od devedesetih (khm, khm). 

Prema ovoj 47-godišnjoj, do suradnje je došlo organski. “Fan sam SKIMS brenda od početaka”, kaže Moss. “Ono što Kim radi s brendom je vrlo fresh i moderno, radi donje rublje koje žene žele, koje je udobno i koje savršeno paše. Nosimo ga ja, moja kćer i moja majka.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

“Prvi put sam upoznala Kate 2014. Kroz Riccarda Tiscija i bila sam trenutno oduševljenja njezinim vrckavim humorom, autentičnošću i klasičnom ljepotom. Od tada smo prijateljice!” Tweetala je Kim pri lansiranju kampanje. “Ona je apsolutna modna ikona koja je definirala stilski cijelu jednu generaciju i osjećam se počašćeno što je pristala biti lice SKIMS ovog ljeta!”