Ako ste mislili da će se aktualni hype oko biografskih filmova o pop-kulturnim zvijezdama uskoro stišati, izgleda da ste se malo prenaglili. Dok čekamo Elvisa, Whitney i J.Lo (da navedemo samo nekoliko), stigle su novosti o još jednom (auto)biografskom filmu. Ovoga puta riječ je o Madonni, koju bi na velikom platnu mogla utjeloviti glumica Julia Garner

Julia Garner javnosti je najpoznatija prema ulogama u serijama Ozark i Inventing Anna te filmu The Assistant. Sada je, izgleda, dobila priliku da proširi krug obožavatelja i oduševi – cijeli svijet. Navodno joj je nakon nekoliko mjeseci intenzivnih audicija koje osim glume, očekivano uključuju ples i pjevanje, ponuđena uloga kraljice popa. Samo neke od glumica koje su uz nju bile u užem krugu kandidatkinja za ulogu Madonne su Florence Pugh, Alexa Demie, Odessa Young, Emma Laird, Bebe Rexha i Sky Ferreira, a još jedno ime koje se spominje u kontekstu glumačke postave je Julia Fox. Da, Julia Fox. Ona bi možda mogla preuzeti ulogu Madonnine dobre prijateljice, glumice Debi Mazar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Iz prve ruke

Zasad se još ne zna puno o samom filmu, osim da bi trebao donijeti priču o početnom stadiju Madonnine karijere. Neki izvori kažu da će radnja kulminirati s prikazom utjecajne Blond Ambition svjetske turneje iz 1990. godine, a ono što je možda najuzbudljivije je činjenica da će priču ispričati – sama Madonna. S obzirom da nije zadovoljna s dosadašnjim (i prema njoj, lažnim) prikazima njenog života, ovoga je puta preuzela ulogu vođe projekta. Sada će, nadamo se, donijeti iskrenu priču o glazbi, inspirativnoj sceni tog doba i javnom životu pod povećalom. Zasad još uvijek čekamo potvrdu o glavnoj ulozi, a onda i prve poglede na ovaj ultraveliki biografski film. Stay tuned!

 

Foto: Theo Wargo/ Getty Images/ Instagram