U potrazi za originalnim komadima osvojila nas je kimono jakna poznatog srpskog brenda People Like Us.

Postoje jakne i postoje – jakne. Modeli koji osvajaju, koji su bezvremenski i prkose velikim high street trendovima, koji su hand made i svoji. Upravo takav je ovaj s potpisom brenda People Like Us, iza kojeg stoji Sandra Draganov.

”Za jedan People Like Us kimono tako je potrebno čak 6 sati rada. Naše magične žene u HUB-u šivaju ih s velikom ljubavlju i pažnjom, uz dobru atmosferu i glazbu. Zatim ga naša umjetnica Maja Jakšić ručno završava zlatom. Zamislite da nosite na sebi jedan takav ‘timeless’ komad u koji je uloženo toliko toga lijepog?” izjavila je Sandra za Graziju, a sada nas je osvojili novim komadom u svojoj ponudi, kimono wool jacket.

Jakna je izrađena od 100 posto vune, u jednoj veličini je koja pristaje svima i dolazi u dvije bazučne boje  crnoj i ivory boje, kao i dvije dužine. Apsolutno je savršena za ovo prijelazno vrijeme pred proljeće, a stilski se uklapa u casual kombinacije koje svi njegujemo ovih dana. Možete je pronaći na web shopu brenda People Like Us: www.peoplelikeus-community.com.