Isabel Marant jedan je od onih brendova koji uvijek izbaci komade koje želimo nositi. Styling njihovih revija također je uvijek prepun odličnih ideja kako kombinirati komade na nosiv i stylish način.

I revija za aktualnu sezonu jesen/zima 2023/2024 također je prepuna must have komada i odjevnih kombinacija. Posebno nam se svidjela jedna stilistička kombinacija koju planiramo i sami slijediti ove party sezone.

Naime, dizajnerica predlaže da mini svečane haljine nosimo sa visokim over-the-knee čizmama. Sjajna ideja! Visina čizama odličan je kontrast kratkoj duljini haljine, a ima i praktičnu svrhu- ugrijati će nas u hladnim danima koji nam slijede.

Isabel Marant
Isabel Marant Ready to wear Fall Winter 2023/24

Isabel Marant

Sezona partyja je pred nama i uvijek smo u potrazi za novim idejama kako se odjenuti da budemo modno zanimljive a ujedno da se ne smrznemo. Isabel Marant je kraljica nosive girly estetike, ona dizajnira odjeću koju i sama nosi, pa zna što djevojke i žene vole. Zato je i ova modna ideja tako pristupačna i praktična, a ujedno u sebi ima notu pariškog chica za kojim sve mi težimo.

U nastavku pogledajte par primjera ove nosive kombinacije te se same uvjerite u njenu privlačnost!

Roberta Einer
Deichmann
Pepe Jeans
Liu Jo, Answear.hr
Bershka
Even & Odd, Zalando

 

Foto: Profimedia