Glamurozno donje rublje za glamurozne blagdanske noći

Teško da se možemo osjećati senzualno, seksepilno, a time i glamurozno ako ne krenemo prvo od njegovanog tijela, pa od seksi donjeg rublja… Zapravo, tu ćemo zasad stati.

Intimissim donje rublje blagdanska kolekcija

Beauty i modne lookove za glam look već smo vam dali, pa tako možete birati između nekih easy chic glam komada, zavodljivih vestica na bardot izrez, baršunastih odijela, a sad vam donosimo naš izbor nekih predivno senzualnih a decentnih komada donjeg rublja koje smo pronašli u Intimissimi ponudi bez kojih teško da će navedeni modni lookovi izgledati jednako dobro. Ili, možda još važnije, da će se u njima osjećati jednako dobro!

Intimissim donje rublje blagdanska kolekcijaIntimissim donje rublje blagdanska kolekcija Intimissim donje rublje blagdanska kolekcija Intimissim donje rublje blagdanska kolekcija

Vječno romantična čipka uparena s prozirnim tilom i detaljima od satena teško da nam neće odmah zapeti za oko. Tu je i bodi sa životinjskim printom, koji vidimo i u proljetnim lookovima na nisko rezane topove, ali ako nas je nešto posebno osvojilo – to su moderni, chic i mekani krojevi, od grudnjaka, preko bodija, do gaćica, koji će se divno spojiti s našom kožom i na njima će čak i lagana satenska haljina koju odaberete za novogodišnju večer stajati uistinu kao salivena. Love!

Intimissim donje rublje blagdanska kolekcija Intimissim donje rublje blagdanska kolekcija Intimissim donje rublje blagdanska kolekcija Intimissim donje rublje blagdanska kolekcija Intimissim donje rublje blagdanska kolekcija Intimissim donje rublje blagdanska kolekcija