Ako vam nedostaju druženja – nema brige. Zagreb počinje vrviti eventima!

Za sve one kojima nedostaje druženja i ‘šušura’ (a kome ne), super je vijest da se Zagreb polako puni s događanjima, kao na otvorenom, tako i u zatvorenom. Od buvljaka do glazbe – možete početi birati već danas.

Za početak još uvijek možete otići u Drive in kino Cinestar koje se odvija u Arena Parku. I krajem ovog tjedna te ovog vikend prikazuju se filmski hitovi među kojima su 1917, Ratovi zvijezda: Uspon Skywalker, Joker, John Wick 3: Parabellum. Cijeli raspored možete vidjeti na njihovoj Facebook stranici.

Napokon je stiglo vrijeme i za dobru glazbu! Poznati Kulturni centar Mesnička poziva vas na svoj Jazz Reunion Session danas od 21 sati, za sve one koji žele nadoknaditi izgubljeno vrijeme, ali i podružiti se na legendarnoj terasi u Mesničkoj ulici. Više informacija potražite ovdje.

Glazba će se puštati i u klubu Masters i to ove subote od 17 sati. Za nju će biti zadužen Ilija Rudman, a party može trajati do 2 ujutro. Link na event je ovdje.

Za sve željne dobrog buvljaka, u subotu će se od 11 do 15 održavati jedan u poznatom zagrebačkom Melinu u Kožarskoj ulici. Ako vam nije do shoppinga možete uživati i na predivnoj terasi, a doći i s klincima koji se mogu igrati u parku. Više o buvljaku pronađite na Facebooku.

I dolazak ponedjeljka nosi dobre vijesti, a to je ona da se otvara Ljeto u Tehničkom muzeju. Dejt je zakazan od 17 sati, a čeka vas odlična glazba, izložbe, kazališne predstave, koncerti. Program se odvija u prostorima Tehničkog muzeja Nikola Tesla, Hala V i vrta, svakodnevno od 17 do 23 h, a sve informacije pronađite na linku.

Foto: Facebook