Dugo niste napravili đir po gradu? Znamo da situacija nije idealna, ali možda bi vam raspoloženje mogle popraviti ove tri inspirativne zagrebačke lokacije.

Zagreb je cvjetao prije pandemije. Otvarala su se nova mjesta, restorani su uživali veliki broj gostiju, vikend u gradu nikad nije bio bogatiji. Iako je pandemija poljuljala brojna poslovanja, postoje još uvijek oni koji drže zvoj biznis iznad površine vode, trude si i tu su za vas, kreativni, pozitivni i puni lijepih prijedloga koji vam mogu uljepšati svakodnevnicu! Zato smo izdvojili tri gradske lokacije na koje bi se mogli uputiti ove subote ujutro.

Tvoje.hr

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tvoje (@tvoje.hr)

Bilo da si želite pokloniti jedan od najljepših buketa u gradu ili si pokloniti (kao i nekom drugom) novi i lijepi detalj za dom, Tvoje.hr u Martićevoj ulici omogućit će vam oboje. Osim toga, tko ne voli đir po Martićevoj ulici. Možete si uzeti i kavu za van Booksi i uživati na gradskom suncu.

Proljeće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Proljeće (@proljece.minimarket)

U blizini Kvatrića smjestilo se i Proljeće, mali concept market, na adresi Josipa Sermagea 14a. Osim što možete obaviti shopping namirnica, počastite se i prefinom kavom za van, omiljenim povrćem za subotnji ručak ili cijeđenim sokom.

Selectedd

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SELECTEDD.HR (@selectedd.hr)

Već svi znaju da se u dvorištu Preradovićeve ulice smjestio raj za ljubitelje skandinavskog dizajna. Prošećite do Selectedda, odaberite omiljeni časopis za čitanje preko vikenda, detalj za ispijanje kave ili jednostavno uživajte u ambijentu najljepšeg skandinavskog dizajna. Možete isprobati i kupiti kavu sa skandivanskim potpisom.