Čini se da nas čeka prvi jesenski vikend. No, ne brinite – znamo uz koje filmove i serije ga možete provesti.

Iako je pred nama kišni vikend koji pokazuje kako je uistinu stigla jesen, ne znači da on mora biti i dosadan. Baš suprotno, zašto ne biste uzeli pauzu od putovanja, mora, obveza u gradu i napokon se opustili uz dobar film ili seriju. Ovaj mjesec na Netflix je donio i puno noviteta koje možete bingeati ili početi pratiti. Donosimo vam naše preporuke u nastavku:

The Duches

View this post on Instagram

Mother and daughter connection👩‍👧

A post shared by The Duchess (@theduchesnetflix) on

Ona je single mama koja više ne želi imati veze sa svojom obitelji, nejerojatno komična i zabavna. Uz to, odlučuje imati još jedno dijete kako njena kćer ne bi bila sama. Ako ste za malo britanskog humora i smijanja, pogledajte Duches.

Ratched

View this post on Instagram

Come on. It’ll be an adventure.

A post shared by Ratched (@ratchednetflix) on

Ratched je totalno uvrnuta serija, a radnja se odvija u bolnici u kojoj se izvodi kontorverzna lobotomija. Vrhunske uloge imaju Sarah Paulson, Judy Davis, Cynthia Nixon i Sharon Stone, a serija će se svidjeti svima onima koji vole ‘spooky’ atmosferu.

Travels with my father

Još jedan prijedlog ako se želite dobro nasmijati. Stigla je nova sezona serije Travels with my father. Jednom kada krenete, vjerojatno nećete moći stati, a priuštit će vam super zabavan i opuštajući vikend unatoč kiši.

My Octopus Teacher

O filmu Mu Octopus Teacher već smo vam pisali, tako da ga moramo spomenuti i ovdje. Dokumentarac o čovjeku i hobotnici mogao bi u potpunosti promijeniti vaš pogled na prirodu i životinje.

Foto: Instagram @ratchednetflix