Aminess hoteli i kampovi predstavili su novi projekt Aminess Cooking with Class by David Skoko koji objedinjuje čari odmora u Istri i učenje od renomiranog chefa Davida Skoke. Gosti koji se odluče za dolazak u Novigrad i rezerviraju ovaj ekskluzivni gourmet paket Aminess Maestral Hotela dobivaju jedinstvenu priliku sudjelovati na stručnoj radionici kuhanja pod vodstvom jednog od najboljih hrvatskih chefova.

Kulinarske radionice započele su 8. svibnja u a’ la carte restoranu hotela, dok naredni datumi održavanja su 5. i 19. lipnja. Uz navedene datume, projekt će se odvijati i tijekom rujna i listopada. Previđeno trajanje svake radionice je četiri sata tijekom kojih će polaznici imati priliku učiti vrhunske kulinarske vještine od chefa Skoke. Osim bogatog izbora lokalnih namirnica, koristit će se i višestruko nagrađivano ekstra djevičansko maslinovo ulje Vergal koje daje autentični, istarski potpis svakom jelu. Za svaku radionicu broj polaznika je ograničen, a za svaki datum održavat će se po dvije radionice dnevno, u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu.

Aminess Cooking with Class by David Skoko predstavlja novo poglavlje u ponudi Aminess hotela i kampova koje gostima pruža doživljaj učenja vrhunskog kulinarstva u opuštajućem hotelskom ambijentu. Radi se o jedinstvenom projektu u hrvatskom turizmu kojim je Aminess, unatoč pandemiji, pronašao način da gostima omogući jedinstven gourmet doživljaj uz promociju lokalnih namirnica.

Kulinarska radionica pod vodstvom renomiranog hrvatskog chefa

Ovaj novi projekt me izuzetno raduje te za mene predstavlja veliko zadovoljstvo i izazov. Aminess Cooking with Class by David Skoko je jedinstvena prilika za sve polaznike koji će se imati prilike upoznati s tajnama moje kuhinje. Korištenjem lokalnih namirnica s naglaskom na sezonalnost, svoje polaznike ću podučiti kako da osvježe svoje kulinarsko umijeće i dodatno oplemene vlastite recepture. Dobrodošli su svi sa željom za učenjem i odličnom zabavom tijekom odmora“, izjavio je chef Skoko.

Osim projektom Aminess Cooking with Class by David Skoko, Aminess svoju gourmet priču nadopunjuje i jedinstvenim paketima smještaja u suradnji s istarskim vinarima i tartufarima. Tako svi posjetitelji Aminessovih objekata u istarskom Novigradu imaju priliku posjetiti i degustirati vrhunska vina istarskih vinarija Matošević i Coronica po promotivnim cijenama, te kušati najpoznatiju istarsku deliciju – tartufe u poznatom OPG-u Karlić. Novim proizvodima Aminess nastavlja razvijati svoju vrhunsku gourmet ponudu koja omogućava nezaboravno iskustvo svim gostima.

flash!

Za kraj ostavljamo super vijest – najsretnija ili najsretniji među vama može osvojiti VIKEND GOURMENT ARANŽMAN za dvoje koji uključuje dva noćenja s polupansionom u trajanju od 4. do 6. lipnja uz ovu kulinarsku radionicu s fantastičnim Davidom Skokom! Nagradu možete probati osvojiti na našem Instagram profilu gdje vas čekaju sva pravila!