Giorgio Armani je 1981. osmislio i kreirao Emporio Armani kao energičan urbani brand prožet pozitivnošću, mladenačkim poletom i slobodom – eksperimentalniju verziju Armanijevog stila. Sada predstavlja liniju proizvoda za žene i muškarce koji punim plućima uživaju u životu, stvaranju i ljubavi

Emporio Armani je 2017. kreirao mirisni duet Because It’s You za žene i Stronger With You za muškarce kako bi prenio ovu poruku i započeo ljubavni dijalog pretočen u seriju video uradaka naslovljenih „Together Stronger”.

Matilda Lutz kao Laura i James Jagger kao Paul glume mladi par koji zaigrano propituje svoju ljubav, s mirisima kao vjernim pratiocima u svim avanturama. U drugoj sezoni, predstavljenoj 2018., Laura i Paul neustrašivo pokazuju snagu svoje ljubavi u svim životnim trenucima.

Priča se nastavlja 2019. uz dva nova mirisa: ženstveni In Love With You, te nešto intenzivniju verziju muževnog mirisa Stronger With You Intensely.

Njihova je priča utkana u treću sezonu serije „Together Stronger”, koju je dosad pogledalo više od osam milijuna ljudi 

In Love With You kreirala je Anne Flipo (IFF) kao sasvim novi ženski miris. Senzualan, ženstven i odvažan, temelji se na neuobičajenoj kombinaciji mirisnih sirovina: sočna višnja, iznimno ženstveni apsolut jasmina sambaca prožet akordima jantara i ruma, koji naglašavaju eleganciju te mu daju neočekivanu i urbanu notu.

Stronger With You Intensely kreirao je Cécile Matton (MANE) kao upečatljivo muževan, vibrantan i odvažan miris. Gornje note esencije ružičastog papra stapaju se s esencijom vanilije i drvenastim baznim notama jantara kao intenzivnija interpretacija originala, čiju samopouzdanu eleganciju i mladenačku bezbrižnost prenose note lavande i kadulje u samom srcu mirisa.

Cijene:
EA In Love With You EDP V30ML; 404 kn
EA In Love With You EDP V50ML; 584 kn
EA In Love With You EDP V100ML; 803 kn

EA Stronger With You Intensely EDP V30ML; 427 kn
EA Stronger With You Intensely EDP V50ML; 522 kn
EA Stronger With You Intensely EDP V100ML; 714 kn