Prije nekoliko godina, Nikolina Firm, dobila je ideju za pokretanjem brenda potpuno prirodnih proizvoda. Iako je realizacija trajala nešto duže od očekivanog, njezin brend JouJou službeno je lansiran prošle godine.

Zbog odličnog kolorističnog pakiranja JouJou proizvodi su nam momentalno vizualno privukli pažnju, a zbog još vrjednije ideje i želje da budu blizu prirodi i nastaju u skladu s njom, dugotrajno smo se u njih zaljubili.

JouJou proizvodi krenuli su iz želje za poštivanjem pravila ”manje je više”, ljubavi prema prirodnim ručno rađenim proizvodima i naravno, ljubavi prema prirodi i okolišu. “Svi su naši sapuni od temelja napravljeni koristeći hladnu metodu izrade sapuna kako bi se zadržale sve prirodne prednosti ulja i maslaca. Koristimo samo biljna ulja visoke kvalitete. Sapuni su rađeni u malim serijama, u trenutku inspiracije i kao rezultat mašte te se kao takvi ne mogu stopostotno rekreirati svojim izgledom. Svaki je JouJou sapun unikatan suvenirski proizvod u koji je uloženo puno truda, pažnje i ljubavi.”

Također, ovi proizvodi, kojima činite dobro sebi i okolišu, su biorazgradivi, prirodni, veganski i bez palminog ulja. Ne moramo nit naglasiti koliko je to pohvalno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jou Jou soaps (@joujousoaps)

Održivost je glavna vrijednost brenda JouJou. Kao mala tvrtka njeguju poslovni model kojem je prioritet održivost i minimaliziranje našeg utjecaja na okoliš kako bismo izbjegli što veći ‘tihi teret’ koji dolazi u obliku onečišćenja koje prebacujemo u sljedeću generaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jou Jou soaps (@joujousoaps)

“Trudimo se da sve troškove tog tihog tereta ugradimo u naš poslovni model kako bismo svi mogli mirno kupovati (a i spavati). Naši proizvodi su napravljeni od prirodnih sastojaka, bez kontroverznog palminog ulja, veganski su te nisu testirani na životinjama. Niti jedan od naših proizvoda ne dolazi u plastičnoj ambalaži i dio smo eco packaging alliancea s potpuno ekološki prihvatljivom ambalažom te korištenjem njihovih proizvoda za pakiranje potičemo program pošumljavanja kritičnih područja. To znači da od samog pakiranja te slanja, vaši JouJou proizvodi stižu u potpuno biorazgradivoj ambalaži”, kažu o sebi.

U ponudi su fantastični sapuni i proizvodi za kupanje, a svoj najdraži miris potražite ovdje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jou Jou soaps (@joujousoaps)