U današnje vrijeme, zaista je teško pronaći pravi proizvod za sebe, a da je bogat prirodnim i provjerenim sastojcima koji pogoduju svim uzrastima, tipovima i problemima kože – čak i onim najosjetljivijim, reaktivnim.

Koliko god nam se danas nudi pregršt mogućnosti i opcija u skincare svijetu pa se nekada čini kao da nam se sve „nudi na pladnju,“ s druge strane izabrati dobru i kvalitetnu kozmetiku sve je zahtjevnije.

Ono u što vjerujemo je da s prirodnim proizvodima teško možemo pogriješiti, a ono što znamo je da jedan proizvod ne prestaje oduševljavati na našem tržištu. Korisnici je ocjenjuju čistom peticom, a rezultati prije-poslije svakako su najbolji dokaz njezine djelotvornosti.

Zeotex Derm prirodna krema za njegu kože s prirodnim sastojcima

ZEOTEX DERM je prirodna krema za njegu kože sklone aknama, ekcemima, dermatitisu, rozaceji, psorijazi, crvenilu i suhoći ili kao preventivna, svakodnevna njega za svaki tip kože. Ne sadrži parfeme, parabene, kortikosteroide ni štetne konzervanse već se uzda u snagu prirodnih sastojaka i njihove sinergije djelovanja.

Jedni od baznih sastojaka su prirodan detox mineral zeolit i čestice mikrosrebra koji u kombinaciji čine razliku. Krema se može pohvaliti snažnim antimikrobnim i protuupalnim djelovanjem što je izrazito važno kod osjetljive kože, kao i regenerativnim i reparacijskim svojstvima. Držeći upalne procese pod kontrolom i sprječavajući potencijalne, krema je apsolutno sigurna za korištenje u svakoj dobi i za svaki dermatološki problem i stanje.

Preporuka stručnjaka

Uz to, kremu preporučuju i mnogi dermatolozi, a dr. med. Nevia Dellale, spec. dermatologije i venerologije, ističe njezinu posebnost:

„Dugogodišnjim istraživanjem došlo se do ove iznimne formulacije za Zeotex Derm kremu. Zeolit djeluje antioksidativno i detoksificirajuće, umiruje i regenerira kožu. Dobri rezultati se postižu i kod ekcematizirane kože, kroničnih upalnih stanja te tvrdokornih akni. Elementarno srebro koje je u sastavu djeluje antibakterijski, a zahvaljujući teksturi ne isušuje kožu i uklanja suvišni sebum koji zatvara pore i stvara zaštitni sloj.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZEOTEX (@zeotex_detox)

 

Krema popravlja kompletnu strukturu kože, a ubrzo nakon primjene vide se znatni pomaci u regeneraciji i čišćenju lica. Uz ovakve preporuke, recenzije i rezultate koje možete detaljnije pogledati i na Instagramu zeotex_detox ili na zeotex.hr, ZEOTEX DERM krema zasigurno zauzima sam vrh prirodnog i još k tome, hrvatskog, kvalitetnog skincarea.

Gdje kupiti?

Više informacija možete pronaći na webshopu zeotex.hr, a ZEOTEX proizvode možete pronaći i na svim policama dm trgovina.

Tekst i fotografije: Promo