Harry Styles i Florence Pugh podijelili novu pjesmu koja će se moći čuti u kontroverznom filmu Don’t Worry Darling

Sigurno ste već upoznati s činjenicom da Harry Styles i Florence Pugh glume u novom filmu Don’t Worry Darling koji je režirala Olivia Wilde, kao i da film prati razne kontroverze koje ne jenjavaju, no čini se da to samo donosi popularnost filmu.

Don’t Worry Darling preplavljen je tračevima: navodno su napetosti bile visoke između Pugh i njezine redateljice i kolegice Olivije Wilde (koja je također navodno bila u vezi sa Stylesom još u vrijeme snimanja), a više o svemu možete pročitati i u našem aktualnom tiskanom broju 274 časopisa Grazia.

Malo su još zašećerili sveprisutnost objavom singla koji je napravljen baš za film, naziva With You All The Time, a za koji su zaslužni upravo Harry Styles i Florence Pugh, odnosno njihovi likovi Alice i Jack. Harry je na klaviru, a Florence je vokal.

U prošlomjesečnom intervjuu, Wilde je rekla za Variety da ju je Styles nazvao dok je radila na filmu kako bi je pitao za pjesmu, a ubrzo joj se javio s rješenjem koji danas znamo kao With You All The Time. “Pet minuta kasnije poslao mi je demo snimku sa svog klavira i to je ono što je završilo u filmu”, rekla je. “Nazvao me i pitao kako mi se sviđa, a meni je to bilo to.”

Otkako je u svibnju izdao svoj treći cjelovečernji album Harry’s House, Styles je najavio i brojne datume za europsku turneju sljedeće godine, za koju se smatra da će biti rasprodana u trenu. Ovaj singl je dosta drukčiji od njegovog trenutačnog opusa, a možete ga poslušati niže!